BaneTopartikler

Julius Johansen sejrede i DBCs Derny-Mesterskab 2017

Supertalentet Julius Johansen sejrede torsdag i 2017-udgaven af DBCs Dernymesterskab kørt i Ballerup Super Arena.

Mesterskabet blev kørt over to kvalifikationsheat og en finale med otte deltagere.

De to kvalifikationsheat blev ekstremt tætte. Første heat blev spændende og flot kørt. Julius Johansen havde tingene under kontrol, mens der var stor spænding i forhold til de øvrige kvalifikationspladser. Marcus Sander Hansen , Benjamin Hertz og Victor Fuhrman var dog dem, der kom videre.

Også andet heat blev tæt, hvor alle syv ryttere var med i spillet om at komme videre. Jesper Mørkøv vandt heatet foran Frederik Wandahl, Andreas Stokbro, mens Jeppe Hanssing lige præcis slog Oliver Wulff Frederiksen i kampen om den fjerde og sidste kvalifikationsplads.

I finalen, kørte over 40 omgange, var Julius Johansen, pacet af Stinus Roslund, helt i særklasse. Fra start lagde den tredobbelte U19 verdensmester stor afstand til de øvrige, og endte med at passere alle øvrige ryttere med en omgang. De øvrige placeringer var der derimod stor spænding om. Marcus Sander Hansen lå længe på andenpladsen, men måtte i slutfasen bøje sig for talentfulde Frederik Wandahl, mens den tidligere europamester i disciplinen, Jesper Mørkøv måtte nøjes med tredjepladsen. De to øvrige på podiet blev pacet af henholdsvis Michel Rasmussen og Rene Dupont.

Finalen blev kørt med 64,4 km/t.

Foto: Tommy Kjærulff Eriksen

Annonce:
DSC_1089