6-dagesløbBallerup Super ArenaBaneTopartikler

Jesper Mørkøv og Christian Grasmann bliver par nr. 14 i Bilka 6-dagesløbet

Par nr. 14 præsenteret af Bilka Vores i Bilka 6-dagesløbet 2019 kommer til at bestå af to ryttere, der kender hinanden godt.

Danske Jesper Mørkøv og tyske Christian Grasmann har kørt sammen i rigtig mange 6-dagesløbet og andre parløb. Det skal de igen, når Bilka 6-dagesløbet 2019 indledes den 31. januar.

“Grasmann er en super makker til mig. Vi kender hinanden rigtigt godt, og passer godt sammen. Jeg er sikker på at vi nok skal markere os og blande os i topstiden”, vurderer Jesper Mørkøv.

Jesper Mørkøv og Christian Grasmann står blandt andet noteret for en andenplads i det københavnke 6-dagesløb 2015, en tredjeplads i Bremens 6-dagesløb i 2018 samt en sejr i 100 km parløbet ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena i 2015. Senest har de kørt sammen i årets 6-dagesløb i Bremen, hvor det blev til en femteplads.
Begge ryttere har tidligere vundet 6-dagesløb. Jesper Mørkøv i Ballerup i 2016 med Alex Rasmussen.

Jesper Mørkøv/Christian Grasmann skal i Bilka 6-dagesløbet blandt andre dyste med Par nr. 1 præsenteret af Bilka bestående af hollænderne Wim Stroetinga og Yoerik Havik, Par nr. 7 præsenteret af Lundbæk & Hansen med danskerne Michael Mørkøv og Oliver Wulff Frederiksen, Par nr. 9 præsenteret af Restaurant Address med danske Marc Hester og den tyske verdensmester Theo Reinhardt.

Det komplette felt præsenteres indenfor få dage.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.