Nyheder

Find det bedste udgangspunkt til din næste cykelferie

Dette indhold er sponsoreret 

Det er nu lidt over et år siden, at Covid-19 ramte landet, og hermed begrænsede muligheden for at hoppe på cyklen uden for Danmarks grænser. Selvom det stadig har været muligt at komme ud på de lange cykelruter, og hertil nyde den danske natur, så er vi nok mange, der savner at indånde ny luft fra nye perspektiver – og med både effektive restriktioner og påbegyndte vaccinationer, så virker dette ikke længere så forfærdelig langt ude i fremtiden.

Hvor skal rejsen gå hen? 
Bare Europa byder på mange ideelle rejser til cykelferien. For eksempel byder bredden ved Gardasøen, i Italien, på utallige bjerge med udsigter til vinmarker og oliventræer, hvorfor en cykelrute herigennem er den ultimative måde at udforske landskabet på. Den spanske ø Mallorca er også en af de mest populære rejsedestinationer, når det kommer til cykelferier. Her differentierer terrænet meget, hvorfor du både kan opleve kystveje med lige linjer og hårnålesving i storslåede bjerge. Ved begge dele omgives du af duften af middelhav og citronlunde. En lidt mere original cykelferie kunne gå til øen Vlieland, der er en hollandsk ø. Denne ø er kun 12 km lang og huser en enkelt landsby. Der findes dog på øen mere end 26 cykelstier, der snor sig gennem både skov, blomsterenge, sandklitter og en kridhvid sandstrand, hvorfor øen absolut også er et besøg værd. I Polen findes også byen Świnoujście, der er placeret ved Østersøen, som oftest besøges grundet dets spaaktiviteter. Dette er dog også et godt sted at medbringe sin cykel, da der her findes både korte og lange ruter langs kystlinjen, hvor det er muligt at opleve et hav af smukke strande. Uanset hvad, så er det tid til at drømme sig lidt væk fra de danske landeveje og begynde at planlægge den næste cykelferie. Du kan, hos for eksempel Rejsepriser, sammenligne priser på rejser, hvorfor du her kan finde den billigste rejse til den ultimative cykeldestination. 

Hold øje med rejserestriktionerne 
Det er stadig vigtigt at holde øje med de respektive rejserestriktioner, som gælder hos de forskellige lande. Du kan holde dig opdateret inde på udenrigsministeriets hjemmeside, der hele tiden opdaterer de restriktioner, der gør sig gældende i de respektive lande. Rejse- og flyselskaberne holder sig ligeledes også opdateret hele tiden, så der ikke bliver udbudt rejser til steder, hvor det ikke er sikkert at rejse hen. Du kan derfor også, når du har fundet rejsen til drømmedestinationen, spørge til råds hos det pågældende rejse- og/eller flyselskab. Uanset hvad, så er der intet, der stopper dig i gå i gang med at finde det bedste udgangspunkt til din næste cykelferie.