Produktnyheder

Er du skadet? Sådan får du tiden til at gå

Artiklen er sponsoreret. Annonce fra Spilnu.dk.

De fleste prøver det nok på et eller andet tidspunkt i livet: At få en sportsskade. Al sport kan føre til skader, også cykling. Har uheldet været ude, og er du ramt af en skade? Så kan det være hårdt at undvære din sport, mens kroppen restituerer. Heldigvis er der masser af sjove ting, du kan lave, selvom cyklen må holde pænt parkeret for en stund. Her finder du inspiration til, hvordan du holder humøret oppe hjemme fra sofaen.

Se cykelløb i fjernsynet
Hvis du kun er ramt af en lille skade, er det næsten held i uheld, hvis der alligevel er cykelløb i tv på samme tid. Så har du nemlig en rigtig god grund til at prioritere tv’et over dit eget cykelløb for en tid.

Uanset om det er banecykling eller de store klassiske løb som Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España eller Danmark Rundt, så er du sikker på at få mange timers underholdning serveret sammen med spændende anekdoter fra de som regel kyndige kommentatorer. Hep på dine favoritcykelryttere hjemmefra, og få hele oplevelsen gennem skærmen.

Få din cykel i tiptop stand
Bare fordi du ikke kan træne på cyklen lige nu, betyder det ikke, at du skal pakke cyklen helt væk. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at skrue noget cykel? Måske er der en del, der trænger til at blive skiftet. Måske har cyklen bare brug for en ordentlig rengøring, efterspænding, smøring og justering. Så er din cykel helt klar til at komme ud på landevejen, banen eller i skoven igen, når du selv er klar.

Plej dit konkurrencegen
Er du interesseret i cykelsport, og cykler du også selv, har du formentlig lidt af et konkurrencegen i dig. Selvom du ikke kan konkurrere på cyklen, kan du stadig godt få lidt af den spænding og adrenalin, du holder af; bare på andre måder.

Du kan for eksempel få masser af konkurrence gennem spil. Konkurrér i brætspil, quizspil, kortspil, konsolspil, computerspil – der er mange muligheder, og især online. Du finder et kæmpe udvalg af sjove og hyggelige spil online, som med sikkerhed gør din skadesperiode lidt sjovere. Prøv for eksempel lykken med online bingo eller spillemaskiner, eller hvad med at besøge et online casino?

Bliv klogere på din sport
Du kan også bruge din skadespause til at fordybe dig i din cykelinteresse. Læs spændende biografier om de helt store cykelhelte, som eksempelvis Bjarne Riis eller Jesper Skibby, eller læs en af Jørgen Leths mange poetiske bøger om cykling. Du kan også lære mere om cykelmekanik, og hvordan du vedligeholder din cykel med gode video tutorials på internettet.