Bane

Endnu en verdensstjerner klar til Beckers Malings 100 km parløb og Grand Prix Odense

Rækken af verdensstjerner bliver lang, når DBC den 28. december afholder Beckers Malings 100 km parløb og Cykling Odense kører Grand Prix Odense den 29 december.

Tidligere har arrangørerne offentliggjort, at verdensmester Mads Pedersen skal køre i par nr. 7 med Michael Mørkøv samt at belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw skal køre som par nr. 1.

Nu er det også faldet på plads, at hollandske Niki Terpstra er til start i Beckers Malings 100 km parløb for tredje år i træk, og for første gang skal han køre Grand Prix Odense. Hollandske Terpstra tilhører den ekslusive klub af ryttere, der har vundet både Flandern Rundt og Paris-Roubaix, hvilket understreger hollænderens stjernestatus. Sejren i Flandern Rundt blev hentet sidste år foran Mads Pedersen, mens det var i 2014, at Terpstra vandt på cykelbanen i Roubaix foran tyske John Degenkolb og schweiziske Fabian Cancellara.

Det bliver tredje gang at hollænderne deltager i DBC Nytårsstævne. Niki Terpstra blev i 2017 nr. 3 i 100 km parløbet med Michael Mørkøv, og sidste år nr. fire med landsmand Pim Ligthardt.

Inden for få dage vil DBC og Cykling Odense offentliggøre hvem Niki Terpstra skal køre med i parløbet over 100 km og i Grand Prix Odense.

Billetter til DBC Nytårsstævne med Beckers Malings 100 km parløb kan købes på dette link.

Billetter til Grand Prix Odense på Odense Cyklebane kan købes på dette link.

Foto: Jesper Skovbølle.