Internationalt landevejProduktnyheder

Drømmer du om at være sportsdirektør? Det kan du blive med Pro Cycling Manager 2024

Er du bare vild med cykelsport. Elsker du forårsklassikerne, det store etapeløb, VM og alt det andet. Har du mening om hvordan cykelløbene skal køres og vindes? Tænker du at du vil være en genial sportsdirektør, og ville kun styre de store cykelstjerner frem til de store resultater. Det har du mulighed for at prøve af. For du kan faktisk blive sportsdirektør for dit eget cykelteam. Det kan du via Pro Cycling Manager 2024, der udkom den 6. juni.

Med Pro Cycling Manager 2024 kan fu få ansvar for alt sportsdirektør arbejde. Lige fra at spotte nye talenter, at skrive kontrakt med dem, planlægning af en sæson, lave sponsoraftaler, og ikke mindst at sidde i bilen under de store cykelløb.

I den nye 2024-udgave er der tilføjet netop muligheden for at arbejde med sponsor management inkl. det at lave aftaler med diverse samarbejdspartnere. Og du kan hurtigt se konsekvenserne af de beslutninger, du tager. Dit budget ændrer sig nemlig hele tiden ud fra de aftaler du indgår.

Men i den nye lækre Pro Cycling Manager 2024 er der også lavet forbedringer omkring spillets menuer og på siderne ved de enkelte cykelløb, teampræsentationssiderne er forbedret og kalender interfacet har fået et mere moderne udseende. Med andre ord, du får en endnu bedre spiloplevelse med Pro CyclingManager 2024

Det er en fed oplevelse at kaste sig ud i at styre sit eget cykelteam. Du får underholdning, men i høj grad og mulighed for at få ekstra viden om hvordan cykelsporten hænger sammen. Viden og underholdning i et samlet spil. Super godt ide.

 Pro Cycling Manager 2024 kan du spille via dette link.