Dansk Landevej

Det sagde de hjemlige profilerne før kongeetapen i PotNord Danmark Rundt

vilke forventninger har rytterne til kongeetapen i PostNord Danmark Rundt? CyclingWorld.dk bringer dig her reaktionerne før etapens begyndelse fra flere af løbets profiler. 

Jeppe Aaskov Pallesen (Team ColoQuick): 
“Jeg synes egentlig, jeg havde en god dag i går, så jeg er rimelig fortrøstningsfuld i forhold til i dag. Umiddelbart ser jeg ud til at være fint kørende, og så må vi se i dag, hvordan det går. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste. Umiddelbart skal de andre på holdet forsøge at ramme udbruddet, og så skal jeg selv forsøge at se, hvad jeg kan gøre inde på Kiddesvej,” fortalte han før etapen start. 

Mathias Bregnhøj (BHS PL Beton Bornholm): 
“Vi er nogle stykker, som skal hjælpe med at få Frederik Irgens med i udbruddet, og hvis vi så selv rammer udbruddet også, så er der fire bakkespurter derude i dag, og så må vi jo tage den derfra. Ellers kommer det til at handle om at hjælpe Mads Rahbek og Nils Lau så godt som muligt inde på vejene i Vejle,” forklarede Mathias Bregnhøj. 

Søren Kragh Andersen (Team DSM): 

”Jeg synes, at benene er okay. Det er altid svært at vinde cykelløb på professionelt niveau, så det bliver svært at vinde i dag, men jeg skal gøre mit bedste. Jeg synes, jeg føler mig godt tilpas, og jeg er fortrøstningsfuld,” sagde den danske profil. 

Rasmus Bøgh Wallin (PostNord Danmark Rundt Landsholdet):
”Jeg vil prøve at se, om jeg kan komme med i udbruddet igen. Men det bliver svært, for der er også mange andre, som godt ved, at der er mange point at køre om igen i dag, og hvis man kommer ud i udbruddet og vinder alle spurterne, så kan man få trøjen uanset hvad. Så der kommer helt sikkert til at blive kamp om at komme med i udbruddet, men jeg vil hvert fald gøre, hvad jeg kan for at komme med,” lød det fra indehaveren af bakketrøjen før etapens start. 

Rytterne er allerede ude på ruten, og du kan følge etapen live på DR1.