Internationalt landevej

Det københavnske 6-dagesløb med i ny international løbsserie

Det københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena har til den kommende 6-dagessæson indgået et samarbejde med 6-dagesløbene i London, Berlin og Amsterdam.

6-dagesløb i Europa vil til den kommende sæson gennemgå en stor makeover. Fire 6-dagesløb, London, Amsterdam, Berlin og København, er gået sammen, og indgår nu i en løbsserie.

Samarbejdet omfatter et fælles pointsystem, hvorfra de 12 bedste par kvalificere sig til en finale, der skal afvikles på Mallorca den 17. marts. I løbene skal køres med faste nationale par, og alle løbene vil blive vist live på Eurosport.

“Med samarbejdet kommer vi til at løfte niveauet for 6-dagesløb i Europa og dermed også vores eget i Ballerup. Vi kommer til at få et højere sportligt niveau, men helt sikkert også en øget interesse fra medier og tilskuer. Alene det, at løbene vil blive vist på Eurosport tilfører ekstra værdi til vores event”, forklarer ejer af det københavnske 6-dagesløb, Michael Sandstød. “Vi glæder os virkelig til at komme igang med dette nye spændende projekt”, uddyber 6-dagesarrangøreren.

Kalender for 6-dages løbsserien: 
Den 25. til 30. oktober, London
Den 6. til 11. december Amsterdam
Den 19. til 24. januar, Berlin
Den 26. til 31. januar, København
Den 17. marts, Finale på Mallorca

2017-udgaven bliver den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb. Det bliver 14. gang, at der skal køres i Ballerup Super Arena, og det bliver den femte udgave med Michael Sandstød som arrangør.

I år er designet på løbets website tilpasset designet på de øvrige løb i løbsseries websites. Læs mere om løbet på http://6dagesløb.dk.

Billetsalget til løbet foregår via BT shop.