Deceuninck – Quick-Step afholder træningslejr

Photo credit: ©Sigfrid Egger

For første gang siden udbruddet af coronakrisen i Europa vil det belgiske Deceuninck – Quick-Step afholde en træningslejr for holdets ryttere. Træningslejren vil blive afholdt i det nordlige Belgien i tre dage omkring den 15. juni. Rytterne skal ikke bo på hotel, men i et lejet hus, hvor de er isoleret fra andre mennesker. Desuden arbejdes der med planer om at alle ryttere, der skal deltage i træningslejren, skal testes for COVID-19 inden træningslejren.

“Det handler mere om at få samlet gruppen end struktureret træning, da de fleste af drengene følger et struktureret program, som trænerne har udarbejdet for dem for mange uger siden. Vi vil desuden bruge muligheden til at rekognoscere ruterne til brostensklassikerne, Flandern Rundt og Gent-Wevelgem”, forklarer team coach Koen Pilgrim, der også nævner, at de ikke forventer, at kunne køre ind i Frankrig til ruterne for Paris-Roubaix.

Teamet skriver videre, at der også vil blive afholdt en højdetræningslejr i juni.

Sæsonen forventes at starte med Strade Bianche i Italien den 1. august. Gent-Wevelgem skal køres den 11. oktober, Flandern Rundt den 18. oktober og Paris-Roubaix den 25 oktober.