BaneDansk Landevej

DCUs formand beskyldes for at lyve

Ekstra Bladet og Jyllands Posten skriver igen torsdag om problemerne i Danmarks Cykle Unions bestyrelse. Bestyrelsesmedlem Bo Belhage mener, ifølge de to aviser, at formand Henrik Jess Jensen har løjet og tilbageholdt information.

“Jeg mener, at når man håndterer sin bestyrelse på den måde, som han har håndteret mig og – må jeg gå ud fra – resten af bestyrelsen, så kan man ikke fungere som formand, hvor der skal tages seriøse beslutninger og arbejdes seriøst”, udtaler Bo Belhage til Jyllands Posten. Det er i forbindelse med fyringen af Jesper Worre som løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt, at Belhage mener, at Jess Jensen har løjet overfor bestyrelsen.

Jyllands Posten skriver desuden at Bo Belhage er blevet kontaktet af en advokat for Danmarks Cykle Union, fordi han har udtalt
sig til pressen om »interne forhold«, ligesom han bliver beskyldt for at have lækket fortrolige oplysninger fra bestyrelsesmøderne. “Det er på den baggrund vanskeligt at se, at du kan fortsætte som bestyrelsesmedlem” lyder det i email som Belhage har modtaget.

Læs Ekstra Bladets artikel via nedenstående link.

https://ekstrabladet.dk/sport/cykling/uroen-fortsaetter-du-lyver-gaa-af/8158596

https://jyllands-posten.dk/premium/sport/ECE12212614/dcuformand-bliver-anklaget-for-at-lyve-bestyrelsesmedlem-kraever-hans-afgang/