Dansk Landevej

Salby sejrede i Odder. Tre hjemmebanesejre

ColoQuick Cycling team kørte i dag sæsonsejr nr. 40 i hus, da Alexander Salby var hurtigt blandt 13 ryttere ved dagens løb i Odder. Salby og ni andre ryttere kom tidligt i løbet afsted i et udbrud, som senere skulle vise sig at blive det afgørende udbrud.

Gruppen arbejde godt sammen, og da feltet ikke kunne bleve enige om at organiserer jagten på de forreste ryttere, kom forspringet hurtigt op at runde 6 minutter. Mod slutningen af løbet, rev 3 mand sig dog fri fra feltet, og de nåde at komme op til de forreste på løbets sidste 20 kilometer.
Og da ingen af ryttere i frontgruppe, kunne slippe afsted fra de andre, blev det en samlet gruppe på 13 mand der skulle afgøre sejren i Kvickly Odder Løbet i mellem sig.
Her var Alexander Salby altså hurtigste rytter, foran Rasmus Guldhammer (Team Waoo) og med Thomas Edemann Jensen (Team AURA Energi – JS.dk) på tredjepladsen.

Løbet var også tredje afdeling af Xtreme Cup, og her er det stadig Frederik Muff fra Team AURA Energi – JS.dk der er i front.

Tre sejre på hjemmebane
Det blev desuden til stor succes for det lokale Odder-ryttere, da de på hjemmebanen i dag sikrede sig ikke mindre end 3 sejre.
Første sejr kom i hus til Mikkel Weigelt i U13. Weigelt var sammen med fem andre afsted i dagens afgørende udbrud. Da rytterne nærmere sig målstregen, første Weigelt sig over to omgange at komme afsted, og anden gang lykkedes det. Så efter et imponerende kørsel kunne han kører alene over målstregen 12 sekunder foran nummer to.

Allerede da dagens næste opløb kom, var det igen med Oddertrøjen i front, og denne var det Alma Walther Møller Rasmussen i U13 Pige klasse. Alma brugte samme taktik som Mikkel med at kører alene over stregen, og det med et forspring på hele 5 min. og 15 sek. ned til nummer to.

I U11 klasse fulgte Marcus Halle trop, og også han kørte alene over stregen som vinder, til stor jubel for de lokale fans, der nu havde tre Odder sejre.

I H60 sikrede Vagn Skærlund Frandsen Odder endnu en podieplads, da han kørte over stregen som nr. 2.
I U17 kørte Frederik Christensen en 9. plads i hus, mens Asbjørn Hellemose og Christian Bahr blev hhv. nr. 7 og 14 i A klassen.