BaneTopartikler

DBC donerer sponsorat til Løkkefonden

Når DBCs 3-dagesløb 2020 afvikles den 7. til 9. februar i Ballerup Super Arena præsenteres par nr.12 i det professionelle felt af LøkkeFonden. Et parsponsorat som DBC har doneret til LøkkeFonden.

“LøkkeFonden gør et fantastisk stykke arbejde for udfordrede unge drenge, og gør det bland andet via cykelsporten. Det vil DBC gerne støtte op omkring. Derfor donerer vi dette sponsorat og håber at andre også vil få øjnene op for det vigtige arbejde som LøkkeFonden gør”, forklarer DBCs formand Bjarne Kratholm.

Som par nr. 12 kører danskerne Anders Fynbo og Arne Birkemose. De to har de seneste par sæsoner deltaget i talentløbene i forbindelse med de store europæiske 6-dageløb. Flere gange er det blevet til podieplaceringer, men sidste år kom så gennembruddet med sejren i talentløbet i forbindelse med 6-dagesløbet i Berlin. Sejren imponerede arrangørerne af 6-dagesløbet i den tyske hovedstad, og derfor har de to unge danskere i år fået kontrakt med det professionelle 6-dagesløb i Berlin. Dette kører Fynbo og Birkemose i disse dage, så det er to ryttere i topform, der stiller til start den 7. februar i Ballerup Super Arena.

LøkkeFondens formål er at hjælpe drenge på kanten tilbage ind i fællesskabet. Dette gøres blandt andet igennem LøkkeFondens Challenge, som er ét af fondens to signaturprojekter.

“Challenge har til formål at hjælpe udfordrede drenge i alderen 16-25 år med at opnå en større tro på eget værd og potentiale. Igennem struktureret cykeltræning og målrettet mentalt arbejde med syv personlige karaktertræk opdager drengene ressourcer, de ikke vidste, de havde. De opnår en sundere livsstil, større selvindsigt samt en mere struktureret hverdag. Elementer der tilsammen skal styrke deres forudsætninger for at komme godt videre eller tilbage i et uddannelses- eller jobforløb. Derved støtter vi drengene i deres vej fra kanten af samfundet tilbage ind i fællesskabet”, forklarer Frederik Meyer, der er direktør i Løkkefonden.

Alt information om DBCs Nye 3-dagesløb kan findes på www.dbc3dages.dk. Herfra kan der også købes billetter til eventet i Ballerup Super Arena.