Bane

Dansk U19 par med i 6-dages løbet i Berlin

På lørdag den 25. januar indledes U19 løbet i forbindelse med 6-dages løbet i Berlin. Der skal køres over 5 etaper. Til start er blandt andre danskerne Frederik Erringsø og Oliver Heine, der til daglig er holdkammerater på Team Herning CK Junior. Drengene kører som par nr. 1 og skal op imod et internationalt felt, der tæller ryttere fra seks forskellige nationer.

Frederik Erringsø var i sidste uge med til at vinde U19 løbet i Bremen, og understregede dermed, at formen er rigtig god. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at køre i Berlin, hvor arenaen er enorm og fyldt med en fantastisk stemning. Jeg tror på, at Oliver og jeg kommer til at gøre det rigtig godt og at vi kan køre med om podiepladserne. Feltet ser rigtig stærkt ud. Nogle af de andre par var med i Bremen, og jeg kender også flere af de andre, der i andre løb har kørt super stærkt. Så vi er nødt til både at gå efter at køre masser af points ind og være parate til at gå efter en afgørende omgang, når momentet er der, fortæller Frederik Erringsø.

Oliver Heine kommer direkte fra træningslejr på Gran Canaria. ”Min form er bedre end den har været i lang tid, så jeg glæder mig virkelig meget til at komme på banen i Berlin og vise, at jeg har fart i benene. Vi kommer til at køre med alt, hvad vi har, og så både håber og tror jeg, at det er nok til at slutte helt fremme. Sikkert er det, at vi ikke kommer til at sidde og vente. Vi vil skabe løbet og forsøge hele tiden at være på forkant. Der er hele 17 par til start, så også af den grund, vil vi forsøge at holde os fremme i feltet, fortæller Oliver Heine.

Cyclingworld følger løbet i Berlin, og bringer løbende opdateringer.