Bane

DBC: Billetsalget til Nytårsstævnet går forrygende

DBCs Nytårsstævne med Beckers Malings 100 km parløb er blevet en fast tradition i dansk cykelsport, og en af de største cykelevents på den danske cykelkalender. DBC er Danmarks ældste og største cykelklub, og har via en stor database af frivillige fået dette event til at vokse år efter år.

I år bliver sjette gang at der skal køres jagt over 100 km i Ballerup Super Arena. Første gang var dog ved det 50. københavnske 6-dagesløb i 2012. Men siden 2015 er der kørt mellem jul og nytår med DBC som arrangør. I år har DBC lavet et scoop med at få verdensmester Mads Pedersen til at køre i Par nr. 7 med Michael Mørkøv, der har vundet det ekstreme parløb to gange med Lasse Norman. At få verdensmesteren til at køre i Ballerup er noget DBC kan mærke på billetsalget.

“Sidste år var stemningen i hallen fantastisk, men jeg er sikker på det bliver endnu vildere i år. Der er næsten en måned til at vi kører, men billetsalget går allerede nu forrygende. Vi skal nok få udsolgt i de faste siddepladser på A-tribunen, så ønsker man en reserveret plads skal man virkelig skynde sig”, forklarer DBCs formand Bjarne Kratholm, der også fortæller at det er muligt at købe en billet der gælder til free seating på B-tribunen samt som ståplads plus naturligvis de attraktive VIP billetter.

Ud over Par nr. 7 med Mads Pedersen/Michael Mørkøv har arrangørerne også offentliggjort, at par nr. 1 kommer til at bestå af belgierne Kenny de Ketele/Moreno De Pauw. Bjarne Kratholm fortæller, at DBC snarest vil offentliggøre flere profiler.

Se tidligere vindere af 100 km jagten i nedenstående link.

Billetsalget foregår via https://www.billetsalg.dk/Event/DBCs%20Nyt%C3%A5rsst%C3%A6vne%202019/2595

Foto: Jesper Skovbølle.