Dansk Landevej

Dansker skifter til Team LottoNL-Jumbo

Hollandske Team LottoNL-Jumbo forstærker truppen i den kommende sæson med den talentfulde danske klatrer fra coloQuick, Jonas Vingegaard.

”Vores ambition er at have verdens største talenter i vores team. Jonas er blevet fulgt og testet igennem en længere periode af vores sportsdirektører. Vi tror på en lys fremtid med ham og som alle vores talenter modtager Jonas en langsigtet udviklingsplan. Vi vil lede ham intensivt”, forklarer sportsdirektør Merijn Zeeman fra Team LottoNL-Jumbo.

Jonas Vingegaard er meget tilfreds med sin fremtid på LottoNL-Jumbo: “Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at have skrevet kontrakt med Team LottoNL-Jumbo, som jeg har drømt om siden jeg startede min cykelkarriere. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte min udvikling på et professionelt cykelhold. Team LottoNL-Jumbo er det helt rigtige valg for mig, fordi de fokuserer på processen og ikke kun resultaterne. Det har været fantastisk at være en del af et udviklingshold som coloQuick, som virkelig fokuserer på den enkelte rytters vej frem imod en professionel kontrakt og jeg kunne ikke have gjort det uden deres hjælp. Jeg ser frem til at joine teamet og jeg håber at jeg kan bidrage til holdets fremtidige succes”.

Ifølge Christian Andersen, nuværende sportsdirektør for Jonas Vingegaard, er Team LottoNL-Jumbo det mest oplagte valg for Jonas. “Team LottoNL-Jumbos værdigrundlag afspejler coloQuicks og deres arbejde med de unge ryttere er en naturlig forlængelse af vores udviklingsarbejde. Der er ingen tvivl om at Team LottoNL-Jumbo er det rigtige hold for Jonas, da de er virkelig passionerede omkring den måde de arbejder med talenterne på”.