BaneTopartikler

Beckers Maling bliver hovedsponsor for DBCs Nytårsstævne

Når DBC (Dansk Bicycle Club) den 29. december afvikler det traditionsrige nytårsstævne med blandt andet det klassiske parløb over 100 km bliver det med malingproducenten Beckers Maling som stævnets hovedsponsor.

Cykelstævne i Ballerup Super Arena mellem jul og nytår er for rigtig mange cykelfans en god og fast tradition. Her er altid cykelløb i verdensklasse, og så er aftenen en god mulighed for at ønske Godt Nytår i cykelmiljøet. I år afvikles stævnet den 29. december, og der køres igen parløb over den fascinerende distance på 100 km.

“Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena er en fast årlig begivenhed for rigtig mange cykelfans. Der er altid fyldt op på tilskuerpladserne, stemningen er i top, og man kan opleve cykelløb på højt niveau. En tradition vi gerne vil bakke op omkring og samtidig en super god platform til, at vi hos Beckers kan opnå stor synlighed hos nuværende og potientielle nye kunder samt give en række af vores samarbejdspartner en god oplevelse”, forklarer Kenneth Johansen, der er adm. direktør hos Beckers Maling.

“For os er Beckers Maling en perfekt samarbejdspartner til det store Nytårsstævne. Beckers vil kunne bidrage på rigtig mange fronter til at løfte vores event, og på den måde være med til at skabe rammerne til en stor aften for både tilskuerne og rytterne”, forklarer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen, og understreger at han forventer at samle et super stærkt internationalt felt til det klassiske 100 km parløb.

Beckers Maling har i snart 140 år opfordret det danske folk til at male om derhjemme. Virksomheden blev skabt helt tilbage i 1865 i Stockholm af den tyske kemiker Wilhelm Becker. I dag råder virksomheden over en topmoderne og samtidig en af Europas mest miljøtilpassede fabrikker i Nykvarn. Beckers henvender sig til både den professionelle maler og den glade amatør.

DBC er Danmarks ældste cykelklub. Klubben er med mere end 800 medlemmer blandt Danmarks allerstørste cykelklubber. Desuden er DBC arrangør af en lang række cykelevents i vinterhalvåret.