Bane

Dansk par tilfreds med indsats i italiensk parløb

Torsdag aften var sidste aften i det italienske 3 Sere Internazionale Citta Di Pordenone parløb, kørt altså over tre dage. Det unge danske par, Anders Fynbo/Alexander Lander endte som nr. 16 af de 20 deltagende par, hvoraf mange par bestod af professionelle ryttere.

På sidstedagen imponerede danskerne blandt andet med en ottendeplads i omgang for tid for par og en tiendeplads i den store finalejagt. “Vi forsøgte at køre aggressivt, og se om det var muligt at få en omgang med nogle af de andre stærke par. Men tempoet var simpelthen for højt i feltet til at nogen kunne komme væk, men vi fik scoret lidt point i spurterne”, fortalte Anders Fynbo efterfølgende og forklarede desuden, at der blev kørt med 54 km/t i snit efter de første 50 omgange.

“Vi endte lidt ærgerligt som nr 16 samlet ud af de 20 par og det skyldes simpelthen at vi ikke fik scoret nok point i de individuelle starter såsom scratch, pointløb og udskilning. Dette til trods for at vi kørte meget gode parløb i det selskab hernede. Alexander og jeg har ikke kørt så mange parløb sammen før, så at vi kan køre med op i den bedre halvdel i jagterne i et felt fyldt med proffer er helt klart godkendt synes vi”, uddybede Fynbo, og udtrykte at de to unge danskere ser frem til den kommende banesæson.