Dansk Landevej

Dansk juniorteam har sponsorer på plads frem til 2022

Det succesfulde danske juniorteam, Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior, kan allerede nu meddele, at ejendomsudviklingsfirmaet NPV fortsætter som sponsor for teamet til og med 2022.

”Det har afgørende betydning for et team som vores at have en stærk og loyal sponsor som NPV i ryggen. Når vi ikke konstant skal bruge energi på at få økonomien til at hænge sammen, kan vi koncentrere os om det, det i virkeligheden drejer sig om for os, nemlig talentudviklingen. Det giver også et signal til andre potentielle sponsorer om, at vores projekt er værd at skyde penge i,” udtaler en glad team Manager Thomas Wandahl. 

NPV har været med som sponsor på teamet næsten lige fra starten, men som en af 2 navnesponsorer de seneste 2 år. Virksomheden, der bor i Charlottenlund, udvikler bolig- og erhvervsejendomme i København og andre storbyer. ”Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior har en stor plads i vores hjerte, fordi de netop arbejder så fokuseret med talentudvikling. Samtidig lægger vi stor vægt på, at holdet også har øje for de unge talenter som hele mennesker. En vigtig værdi, som vi nemlig også deler, er sammenhold, og det er noget af det, som de unge mennesker får gennem deres sport. På Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior får rytterne en masse fantastiske oplevelser, blandt andet cykelløb i udlandet, som er med til at give dem selvtillid og sammenhold.”, forklarer direktør Kim Lautrup