Cyklecross

Danmarks hold til VM i cyklecross udtaget

Landstræner Benjamin Justesen har udtaget de ryttere, der skal repræsentere Danmark ved det kommende cyklecross VM i belgiske Oostende. Et VM hvor der ikke køres i juniorklasserne, men blot i U23 og elite.

Danmark stiller med en relativ stort hold, da flere MTB-ryttere har meldt sig under fanerne. Der er udtaget otte ryttere, heriblandt de tre nykårede danske mestre.
 
Landstræner Benjamin Justesen ser et stort potentiale i den trup han har udtaget: “I U23 dame, stiller vi med to rigtig dygtige ryttere, som også er en del af MTB-landsholdet. Her sigter vi dels efter at udbygge erfaringen, men jeg ser potentiale for en top-20-placering på dagen”, konstaterer landstræneren og fortsætter: “I U23 herre, er der også mulighed for en top-20, men feltet er tæt og forskellen til top-10 er ikke stor, så hvis vi rammer dagen, er der bestemt også muligheder her. I Herre Elite har vi to af verdens bedste MTB ryttere med. De har, som de øvrigt udtagne ryttere, et tårnhøjt niveau, og leverede flot til DM i sidste weekend. Realistisk set bliver det nok svært at køre med om medaljer, men en top-20 vil også her være et rigtigt godt resultat”, slutter en forventningsfuld Benjamin Justesen.

VM skal afvikles den 30. og 31. januar.

Det danske hold til VM cykelcross 2021.:
U-23 damer: Caroline Bohe (Ghost Factory Racing Team) og Sofie Heby Pedersen (Aalborg Mountain bike club)
U-23 herrer: Simon Bak (Cykling Odense), Ian Millennium (Cykling Odense), Gustav Frederik Dahl (HMTBK) og Oliver Sølvhøj (Torpado Ursus).
Herre Elite: Sebastian Fini Carstensen (CST PostNL Bafang MTB Racing Team) og Jonas Lindberg (Gl Rye MTB)