Dansk Landevej

Christoffer Lisson bliver på Riwal Cycling team

25-årige Christoffer Lisson kører også i 2021 på Riwal Cycling team.

“På sigt kommer jeg forhåbentligt også til at lægge endnu mere til det niveau, men først og fremmest gælder det om at finde de takter fra 2019-sæsonen frem igen. Jeg ved, at det er muligt for mig at komme tilbage til mit tidligere niveau,” siger Christoffer Lisson.

“Jeg har ikke rettet min ambitioner mod specifikke løb eller perioder, hvor jeg gerne vil gøre det godt. Det var en svær sæson sidste år, hvor intet mildt sagt gik som forventet, så målet er mere at finde tilbage til det niveau, jeg havde i 2019-sæsonen,” uddyber Christoffer Lisson, der leverede flere flotte resultater i 2019, hvor han blandt andet blev 9’er i PostNord Danmark Rundt.

Sportsdirektør Michael Skelde har også forhåbninger til, at Christoffer Lisson kan præstere igen, for de evner han har på cykling, passer rigtigt godt ind på mange cykelhold. “Han skal fortsætte med at arbejde med sin enkeltstart, da den kan gøre ham til en uundværlig rytter på ethvert World Tour-hold. Han kan få resultater i ugelange etapeløb, og alle hold har brug for den ryttertype, og det har vi også. Jeg tror på, han får en ny start i år, og han er klar til at levere på den store klinge,” siger Michael Skelde, der håber, at erfaringer fra 2020 kan styrke den unge rytter mod den kommende sæson.

Riwal Cycling team har tidligere offentliggjort aftaler med hollænderne Nick van der Lijke, Elmar Reinders samt Adrie Lindeman, svenskerne Kim Magnusson og Lucas Eriksson og danske Jesper Hansen.