Nyheder

DCU sender medarbejdere hjem

Danmarks Cykle Union (DCU) er som mange andre organisationer også hårdt ramt af coronakrisen. Ledelsen har valgt at hjemsende 75% af medarbejderne helt eller delvist. Det sker desværre ikke uden store konsekvenser for aktiviteterne, fortæller direktør Martin Elleberg Petersen.

Mandag har Danmarks Cykle Union hjemsendt store dele af administrationen og stort set hele den sportslige sektor, og dermed er langt de fleste udviklings- og eliteaktiviteter indstillet med øjeblikkelig virkning.

Martin Elleberg Petersen ville gerne have undgået at hjemsende hovedparten af medarbejderne, men det har været det eneste rigtige at gøre i situationen, fastslår han.

“Jeg er naturligvis meget ærgerlig over, at vi nu er presset til at sende vores medarbejdere hjem. Både landstrænerne og det øvrige personale brænder for deres arbejde og for dansk cykelsport, så det er enormt svært for os alle, men vi må også erkende, at det er den eneste økonomisk ansvarlige løsning omstændighederne taget i betragtning”, siger Martin Elleberg Petersen.

Danmarks Cykle Unions direktør understreger, at tiltaget skal beskytte forbundets økonomi, og så håber han, at der fra politisk hold nu også er kommet fokus på de meget omfattende konsekvenser, som krisen har for både bredde- og eliteidrætten.