Internationalt landevej

Cykelteam og social medie i officielt samarbejde

Det russiske Gazprom-RusVelo cykelteam og det russiske sociale medie VK har indgået et officielt samarbejde. “Vores partnerskab med det vigtigste sociale medie i Rusland er specielt vigtigt for os, som det eneste russiske professionelle cykelteam. Hundrede af millioner brugere er registreret på VK, hvilket giver os effektiv adgang til et stort publikum af cykelfans”, udtaler manager på Gazprom-RusVelo Renat Khamidulin, der også glæder sig over, at deres fans kan bruge tiden på andet end at spille på casino uden Rofus. “Udbredelse af populariteten af sporten i vores land er et af vores formål, og her giver VK fantastiske muligheder”.

“For VK er partnerskabet med cykelteamet en unik ting. Det er første gang i vores historie at vi indgår sådan et partnerskab. For os er det både en fornøjelse og et ansvar, og vi håber at dette er gengældt. Vi ser frem til langt og produktivt samarbejde”, udtaler den ansvarlige for sport og medier hos VK, Andrey Melnik.

Gazprom – RusVelo råder i 2021 og profiler som blandt andre tjekkiske Roman Kreuziger, der er skiftet fra NTT Pro Cycling, russiske Ilnur Zakarin der kommer fra CCC Team og russiske Ivan Rovny der tidligere har kørt fra Team Tinkoff.