Tour de France

Cykelekspert skifter fra TV2 til DR

Tidligere TV2 cykelekspert Brian Nygaard skal i forbindelse med det kommende Tour de France være ekspert på DR.

Nygaard meddelte i marts, at han stoppede på TV2 og at han i stedet driver en vingård i Californien

“Jeg har glædet mig til at fortælle, at jeg er blevet ansat som ekspert hos DR Sporten til Tour de France i år” skriver Brian Nygaard i et opslag på Twitter.

Brian Nygaard startede sin karrieren i cykelbranchen som skribent på Cykelmagasinet. Han blev siden pressechef på Riis Cycling, der drev cykelteams under forskellige navne. I 2009 skiftede han til Team Sky. Siden blev det til et par år på Leopard Trek, hvor han var General Manager. Fra 2011 til 2016 var Nygaard kommunikationsdirektør på Orica GreenEDGE teamet. Fra 2017 blev han tilknyttet TV2, og har desuden har fungeret som skribent på Weekendavisen og været en del af virksomheden Pas Normal, der producerer cykeltøj.

Husk du kan få overblik over danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.