Dansk Landevej

Coloquick henter to unge talenter

Coloquick teamet har til den kommende sæson lavet aftaler med to unge talentfulde danske ryttere. Teamet har hentet  Anthon Charmig og Sebastian Kolze Changizi,

“Det er to meget spændende ryttere, der nu bliver en del af truppen”, siger den kommende ledende sportsdirektør hos coloQuick, Brian ”Hellerup” Petersen. “Nu er det vores opgave sammen med de to, at sørge for at de får udviklet deres hele uomtvistelige talent, men de skal have deres tid, og det skal ske i deres tempo”.

Anthon Charmig, der er 21 år, har gennem hele sin hidtidige karriere været betegnet som en af sin årgangs allerstørste talenter. Han var allerede i 2015 vinder af ungdomsrytternes Fredsløb, og det blev også til medaljer i flere af de danske årgangsmesterskaber. Charmig har dog i en periode været væk fra cykelsporten, men er nu tilbage.

Sebastian Kolze Changizi, er kun 18 år og dermed helt ny seniorrytter, men har allerede vundet sin første sejr i et A-løb. Det skete, da han for få uger siden vandt fjerde afdeling af Extreme Cup i Hobro foran veteranen Rasmus Guldhammer, og flere af sine kommende holdkammerater i det slagne felt.