Dansk Landevej

U23 europamesteren kører søndag i Holbæk

Søndagens tredje afdeling af Danmarks Cykle Unions PostNord Cup, der afvikles med udgangspunkt i Holbæk, får blandt andre deltagelse af U23 europamesteren Casper Pedersen.

Casper Pedersen, der til dagligt kører for Team Giant-Castelli, imponerede lørdag cykelverdenen, ved en overbevisende sejr i EM-løbet Herning. En triumf hentet via flot dansk holdkørsel og overbevisende taktisk udførelse. Søndag kan Pedersen, der også er en del af det danske banelandshold, opleves ved PostNord afdelingen, der indledes kl. 10:30 i Ahlgade centralt i Holbæk, og skal køres over 188 km.

Stærkt felt
Generelt er der tale om et super stærkt felt til PostNord afdelingen. Alle de danske teams kommer med masser af profiler. Riwal Platform Cycling team stiller med blandt andre Chris Anker Sørensen, Troels Vinther, Jonas Aaen og EM-deltager Nicolai Brøchner. Giant-Castelli stiller også med profiler som Casper Folsach og Rasmus Quaade, ColoQuick-Cult med EM-rytterne Mathias Krigbaum og Torkil Veyhe, mens BHS-Almeborg-Bornholm blandt andre stiler med den danske enkeltstartsmester Martin Toft Madsen og Team Véloconcept blandt andre med den førende PostNord Cup rytter Michael Carbel, der skal køre i den blå førertrøje. Desuden deltager også en række svenske ryttere i løbet, der afvikles i forbindelse med Gran Fondo Denmark 2017.