Dansk Landevej

Christian Andersen skifter til Uno-X Development Team

Efter fire år i sportsdirektørstolen hos det Skive-baserede cykelteam, coloQuick, hvor han sammen med resten af teamet har skabt et af de mest talentfulde og mest vindende danske cykelhold, har 52-årige Christian Andersen besluttet at søge nye udfordringer.

Christian Andersen tiltræder fra årsskiftet som sportsdirektør hos det norske prokontinentalhold, Uno-X Development Team, hvor han gør fem af de nuværende coloQuick-ryttere selskab.

“Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fornøjelse at arbejde med ryttere og staff, som har gjort det muligt at nå dertil hvor vi er i dag. Det er med stor vemod at jeg skal tage afsked med holdet og jeg vil gerne sige tak til alle på og omkring holdet for et uforglemmeligt samarbejde”, udtaler Christian Andersen.

“Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Christian Andersen, men ligesom der har været en del af coloQuicks målsætning, at sende ryttere videre i systemet, må vi også erkende, at vi også må sende nogle af vores dygtige sportsdirektører højere op i systemet”, siger coloQuick-ejer Brian Pedersen.

Brian Pedersen fastslår, at coloQuick har haft et kolossalt stærkt fundament af sportsdirektører, hvor Christian har haft en ledende rolle. “Når Christian har valgt at søge nye udfordringer, har vi fundet, at Brian ”Hellerup” Petersen skal være den nye ledende sportsdirektør. Han har været en del af hele processen, og derfor en naturlig afløser2, slutter Brian Pedersen.