Dansk Landevej

Stort dansk banetalent skifter til Coloquick

18-årige Conrad Haugsted, der netop har vundet VM-bronze i scratch ved U19-VM i banecykling i Colombia skal fra næste år køre for Team Coloquick.

“Vi er utrolig glade for at tilføje endnu et af Danmarks helt store cykeltalenter til vores hold i 2024. Conrad har været inde i vores juniorprogram og vi har allerede været så heldige at få lov at møde ham på en af vores samlinger i foråret. Conrad er virkelig en spændende ung rytter som kan lidt af hvert. Han har en rigtig god cykelløbsforståelse og en vanvittig god afslutning,” siger Coloquick-sportschef Christian Moberg.

Selvom Conrad Haugsted har de flotteste resultater på banen, lægger han ikke skjul på, at han med kontrakten med ColoQuick kommer til at prioritere landevejen højst.

“I den kommende vinter kommer jeg dog til at tilbringe en del tid på banen, hvor jeg er med i truppen omkring verdensmestrene på 4 km-holdet sammen med blandt andet Theodor Storm,” siger Conrad Haugsted, der håber han kan kvalificere sig til OL i Paris næste sommer, selvom det kun bliver en reservetjans.

Han ser kontrakten med ColoQuick i sin første seniorsæson næste år som en vej til at få opfyldt sin drøm om at blive professionel. Holdet er perfekt til at blive skudt videre i systemet.

“Det er Jonas Vingegaard og de mange andre World Tour-ryttere, der har været omkring ColoQuick er godt eksempel på. Der er megagode rammer og setup hos ColoQuick, og allerede da jeg i januar ved med til en træningssamling på Pinenhus fik jeg et så godt indtryk, at jeg ikke var i tvivl om, hvor jeg skulle hen næste år,” siger Conrad Haugsted.