Internationalt landevej

Cavendish kommer til PostNord Danmark Rundt

Vinder af den grønne trøje i Tour de France, Mark Cavendish, er med i årets PostNord Danmark Rundt.

Den 30. udgave af PostNord Danmark Rundt, ser ud til at få et af de stærkeste felter i mange år. Arrangørerne Danmarks Cykle Union melder at Mark Cavendish (Deceuninck-QuickStep) kommer. Det samme gør Dylan Groenewegen og Mike Teunissen (Jumbo-Visma), den regerende europamester Giacomo Nizzolo (Qhubeka-Nexthash), samt ikke mindst danske topryttere i skikkelse af Mads Pedersen, Michael Mørkøv og Søren Kragh Andersen.

PostNord Danmark Rundt køres i perioden 10 til 14 august. Løbet starter i Struer og slutter noget utraditionelt, med en 10,8 km lang enkeltstart på Frederiksberg.

Det er derfor også en yderst tilfreds Race Manager, Jens Kasler som sætter disse ord på de foreløbige tilmeldinger: ”Når det her i 2021 er 10 år siden, at Mark Cavendish blev verdensmester på Geels Bakke, så er det fantastisk at kunne præsentere ham i spidsen for stærkt felt, med ikke mindre end 11 ryttere, som deltog i Tour de France i sidste måned. Samlet set rummer vores felt 41 etapesejre i Tour de France. Dertil kommer en perlerække af tidligere verdensmestre på både bane og landevej. Jeg synes, at de navne der nu begynder at blive meldt ind, bliver en god jubilæumsgave til de danske cykelfans. Når så de fire danske OL ryttere Rasmus Lund, Larsen, Mørkøv og Norman ligeledes kommer til start i Struer, er det svært ikke at være en glad mand.“.

Husk at du i bogsalget på CyclingWorldshop.dk kan købe Historien om Post Danmark Rundt.