Dansk Landevej

Casper Pedersen: Skulle ikke tænke to gange omkring Aqua Blue Sport

Rygterne har længe været der. Men i dag har Aqua Blue Sport offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den danske U23 europamester og den førende i PostNord Danmark Rundt, Casper Pedersen, der skifter fra Team Giant-Castelli.

“Jeg er super begejstret for at blive en del af Aqua Blue Sport som nyprofessionel næste år. Jeg har drømt om at blive professionel i et stykke tid nu, og det føles som det perfekte team til mit næste trin”, forklarer Casper Pedersen.

“Jeg har ledt efter et team, hvor jeg kan lære fra erfarne ryttere, men også selv få chancen til at køre efter resultater. Da Aqua Blue Sport  kontaktede mig, og præsenterede en god plan for min udvikling, skulle jeg ikke tænke to gange”, siger europamesteren videre. “Jeg kan ikke ventet med at blive en del af Aqua Blue Sport familien næste år”.

“Det er fantastisk at få en rytter på Caspers niveau på teamet næste år. Han har vist hvor stort talent han har, og vi er spændte på at se, hvad han kan gøre hos os på Aqua Blue Sport”, udtaler manager på det irske team Stephen Moore.

Aqua Blue Sport har desuden dansk sportsdirektør i Nicki Sørensen og har også danske Lasse Norman på kontrakt.