Dansk Landevej

BørneTour vender tilbage i 2024

Škoda BørneTour var en enorm succes sidste år, og nu er det populære cykelløb for børn tilbage. Med mere end 20 cykelløb i forskellige danske byer er der rig mulighed for at være Tour de France-rytter for en dag. 

Fra april til september vil Škoda BørneTour igen turnere landet rundt med cykelløb for børn og unge i alderen 3-15 år. Distancerne er overkommelige, der er præmier til alle, og man kan deltage uanset fart, cykeltype og ambitionsniveau. Cykelsport er inde i en guldalder, og med Škoda BørneTour får børn og unge chancen for at køre som Cecilie Uttrup Ludwig eller Jonas Vingegaard og være Tour de France-rytter for en dag. Formålet med Škoda BørneTour er netop at give børn og unge en fed cykeloplevelse, der måske kan få dem til også at hoppe på cyklen i hverdagen.

Škoda BørneTour skydes i gang søndag den 13. april i Brønshøj, og i de efterfølgende måneder gæster Škoda BørneTour mere end 20 byer over hele landet: 
Brønshøj – Tårnby – Hillerød – Hobro – Horsens – Thisted – Frederikshavn -Ringsted – Helsingør – Greve – Gentofte – Ringkøbing – Holbæk – Næstved – Nykøbing Falster – Vejle – Herning – Roskilde – Holstebro – Silkeborg – Charlottenlund – Ballerup – Nakskov – Værløse 
– flere events tilføjes kalenderen i de kommende måneder 

Cykelglade børn og unge skal altså pumpe dækkene, spænde cykelhjelmen, og tage et kig på www.børnetour.dk, hvor tilmelding til årets events åbner inden længe.

Škoda BørneTour afholdes i et samarbejde mellem cykelklubber, kommuner, Danmarks Cykle Union, Škoda Danmark, Lazer og Frog Bikes i byer over hele landet.

BørneTour har kørt siden 2021, hvor mere end 13.000 børn har deltaget, fordelt over 75 events.