Bane

Billetsalget til Bilka 6-dagesløbet 2019 er åbnet

Den 31. januar til 5. februar 2019 afvikles det 57. københavnske 6-dageløb som Bilka 6-dagesløbet 2019. Mandag er billetsalget til det store event indledt.

Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena er stemning og fest og banecykling på allerhøjste niveau. Seks dage med muligheder for de helt store oplevelser, og en traditionel begivenhed der tiltrækker tilskuere fra hele Danmark år efter år.

“Vi er godt i gang med forberedelserne til Bilka 6-dagesløbet 2019, og vi glæder os helt vildt til den 31. januar. Vi kommer til at præsentere et super spændende program for det seks dage, så vi håber virkelig på stor opbakning fra vores sponsorer og det trofaste 6-dagespublikum”, fortæller 6-dagesejer Michael Sandstød.

Igen i denne sæson er Bilka 6-dagesløbet en del af den internationale løbsserie, der også omfatter 6-dagesløbene i London, Berlin og i år også Melbourne og Manchester samt med finalen i Brisbane, Australien. Dette sikrer international fokus på løbet i Ballerup, og er også garanti for at feltet i Bilka 6-dagesløbet bliver med de største internationale 6-dagesprofiler. 

Løbet bliver det 16. i Ballerup Super Arena og altså det 57. i København. Tidligere er der afviklet 40 6-dagesløb i Forum og et enkelt i Brøndby Hallen.

Billetsalget foregår via Berlingske Media Sweetdeal via https://www.sweetdeal.dk/6dageslobet