Bane

Bilka 6-dagesløbet fortsætter i international løbsserie

Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena er også i den kommende banesæson en del af en internationale 6-dagesserie. En serie der nu udvides med hele tre nye løb.

For to år siden blev Bilka 6-dagesløbet i Ballerup en del af den prestigefyldte internationale 6-dagesserien, der på dette tidspunkt omfattede en række løb i store europæiske hovedstader. Til den kommende banesæson udvides løbsserien til også at omfatte to løb i Australien samt et nyt løb i Manchester. Og Bilka 6-dagesløbet er fortsat med på den nye kalender. Der indledes i London allerede i oktober. I januar køres i Berlin, til februar i København/Ballerup og kort efter i Melbourne, Australien. Til marts kører i Manchester, mens finalen står i april i australske Brisbane.

“Vi er glade for igen i 2019 at være en del af den internationale løbsserie. Dette tilfører prestige, giver mere fokus på vores event og dermed højere synlighed for vores sponsorer, også fra international side”, forklarer ejer af Bilka 6-dagesløbet Michael Sandstød, der også er tilfreds med udvidelsen af løbsserien. “Det er godt for 6-dagessporten med yderligere et par løb i kalenderen. Australien er jo kendt for at have mange gode baneryttere, så det ville være fantastisk at se 6-dageskonceptet vokse i landet”.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar i Ballerup Super Arena. Løbet bliver det 57. 6-dagesløb i København og det 16. i Ballerup Super Arena. Billetsalget indledes den 1. oktober.

Kalenderen for 6-dagesserien 2018/2019:
23.- 28. oktober, London
24. – 29. januar, Berlin
31. januar – 5. februar, Bilka 6-dagesløbet i København
7. – 9. februar, Melbourne
22. – 24. marts, Manchester
12. – 14. april, Brisbane – Finale