Bane

Belgisk toppar klar til Londons 6-dagesløb

Feltet til 6-dagesløbet i London, der afvikles den 24. til 29. oktober, begynder stille og roligt at tage form. Senest er det blevet offentliggjort at sidste sæsons bedste 6-dagespar på de europæiske 6-dagesbaner, belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw er klar til løbet, som de har vundet de to seneste år

De Ketele pådrog sig ellers et brud i hoften ved et styrt for omkring en måned siden, men er allerede godt tilbage. Dog ser de to belgiere sig ikke som favoritter til at vinde løbet. “Jeg forventer, at Cavendish og Kennaugh vil være topfavoritter. Normalt vil jeg sætte Moreno og mig ved siden af dem, men nu ser jeg os mere som underdogs og helt sikkert vil australienerne også være stærke”, forklarer Kenny De Ketele til websitet for Londons 6-dagesløb og henviser dermed til australienerne Cameron Meyer/Callum Scotson, der sidste år blev nr. tre i løbet.

Årets udgave bliver det tredje 6-dagesløb i London i den nye æra. Tidligere er kørt 6-dagesløb i Englands hovedstad i 1930’erne, i 1950’erne, 1960’erne og i 1970’erne.

Løbet i London er det første i sæsonens 6-dagesserie, der også omfatter løbene i Berlin og Ballerup samt en finale på Mallorca.

Se interview med de to belgiere efter sidste års sejr i London her: