Tour de France

Asgreen går efter etapesejre midt i Tour’en

Den danske mester Kasper Asgreen fra Deceuninck-Quick Step har udset sig nogle etaper midt i Tour de France, hvor han vil gå efter etapesejre. Det skriver Jyllands Posten.

“Jeg har kigget lidt på etapeprofilerne, og der er heldigvis nogle stykker, som jeg godt kan få røven med op over. For mig handler det også rigtig meget om, hvordan løbet bliver kørt. Jeg er afhængig af, at der bliver kørt cykelløb langt udefra, og at det bliver hårdt. Så det er desværre ikke kun op til mig” siger Asgreen til avisen.

Asgreen skal køre sit andet Tour de France. Sidste år var han primært hjælper for  Julian Alaphilippe og Elia Viviani, men opnåede alligevel en andenplads på en etape. Den 25-årige dansker skal igen i år hjælpe for sprinter Sam Bennett, men får altså også mulighed for at gå efter etaper.

“Det kunne være stort at få en etapesejr med hjem, men det er også kun mit andet Tour de France. Det kan også være, at det bliver næste år eller et andet år. Så jeg håber nok mest bare på at være konkurrencedygtig og sidde med i nogle finaler. Hvis jeg kan lykkes med det, så vil det være et succesfuldt Tour de France for mig”, uddyber Kasper Algreen overfor Jyllands Posten.

Husk du kan få overblik over alle danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour. Bestil bogen nu her.

Foto: Jesper Skovbølle.