Internationalt landevej

WorldTour team vil køre allerede den 2. juli

Den internationale cykelunions (UCI) WorldTour starter op igen den 1. august med Strade Bianche i Italien. Men i UCIs kalender står også en række lavere rangeret cykelløb planlagt til at blive kørt i juli. Den 2. til 5. juli skal køres Sibiu Cycling Tour i Rumænien. Et løb som Team Israel Start-Up Nation, der er WorldTour team, planlægger at deltage i. “Det er godt for rytterne og teamet at have nogen løb at se frem til i juli”, udtaler manager Kjell Carlstrom, og fortæller videre, at løbet også er en god test af de protokoller, der er indført for at forhindre coronasmitte under cykelløb.

Efter løbet i Rumænien vil teamet, hvor danske Mads Würtz Schmidt har kontrakt, køre Dookoła Mazowsza i Polen den 15. til 18. juli og Vuelta a Burgos i Spanien den 28. juli til 1. august. Derefter vener WorldTour-programmet de næste tre måneder.

Team Israel Start-Up Nation skal i år debuterer i Tour de France, der som bekendt skal køres fra den 29. august til 20. september . Teamet forventer at komme til det franske etapeløb med irske Dan Martin som kaptajn.