Bane

Vidste du dette om rytterne til Beckers Malings 100 km parløb?

Det er et ekstremt stærkt felt, som arrangørerne fra DBC kan præsentere til Beckers Malings 100 km parløb i Ballerup Super Arena lørdag den 28. december.

Feltet til Beckers Malings 100 km parløb 2019:
1 Kenny De Ketele/Moreno De Pauw (BEL) – Beckers
2 Mathias E. Larsen/Marcus Sander Hansen (DEN) – Fantasileg
3 Niki Terpstra (Ned)/iljo Keisse (BEL) – Info Solution
4 Hans Pirius /Felix Happke (GER)  – DanaLim
5 Gustav Johansson (SWE)/Jules Hesters (BEL) – Københavns Malerlaug 
6 Andreas Kron/Andreas Stokbro (DEN) – JMV Cables
7 Mads Pedersen/Michael Mørkøv (DEN) – Beckers
8 William Blume/Robin Skivild (DEN) – Fantasileg
9 Marc Hester/Oliver Wulff Frederiksen (DEN) – Info Solution
10 Matthias van Beethoven (NED)/Stephen Bradbury (GBR) – Københavns Malerlaug 
11 Arne Birkemose/Anders Fynbo (DEN) – DanaLim
12 Rasmus Bøgh Wallin/Tobias Mørch Kongsted (DEN) – JMV Cables
13 Benjamin Hertz/Ludvig Anton Wacker (DEN) – Beckers
14 Marckus Njor/Lukas Gude (DEN) – Info Solution
15 Jeppe Hanssing/Daniel Stampe (DEN) – FatasiLeg
16 Tobias Lund Andresen/Kasper Andersen (DEN) – Københavns Malerlaug
17 Nicolaj Mengel/Emil Schandorff (DEN) – DanaLim
18 Carl-Frederik Bévort/Adam Holm Jørgensen (DEN) – JMV Cables

36 ryttere af høj klasse. Fra verdensstjerner til lovende talenter. Alle spændende cykelryttere som du kan blive klogere på i nedenstående.

Du vidste nok, at Danmarks første landevejsverdensmester hos professionelle herrer, Mads Pedersen, er med i 100 km parløbet, og han tidligere har vundet U19 Paris-Roubaix sat U19 VM sølv og i øvrigt PostDanmark Danmark Rundt. Du vidste nok, at Michael Mørkøv er dansk landevejsmester, og at han er blevet det tre gange. Men vidste du at Mørkøv hvis han vinder endnu en titel, tangerer han Nicki Sørensens rekord på området? Vidste du også, at Mørkøv elleve gange har kørt som en del af par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb, og at dette er rekord? Og vidste du at Mørkøv kun mangler en sejr i det københavnske 6-dagesløb for at tangere australske Danny Clarks rekord med otte sejre.

Vidste du også, at Kenny De Ketele to gange har vundet det københavnske 6-dagesløb, sidste år blev europamester i parløb, og i 2012 blev verdensmester i parløb med Gijs Van Hoecke. At Moreno de Pauw i år blev belgisk mester i parløb med Lindsay De Vylder, og at De Ketele og De Pauw i 2017 vandt VM bronze?

Vidste du også at Mathias E. Larsen er søn af tidligere Giro d’Italia etapevinder Nicolaj Bo Larsen, og han næste år skal køre for det spanske Kometa Cycling Team, hvor både Alberto Contador og Ivan Basso er en del af ledelsen. Eller at Marcus Sander Hansen vandt talentløbet ved årets 6-dagesløb i Ballerup sammen med Frederik Egehus

Du vidste nok, at Niki Terpstra sidste år vandt Flandern Rundt foran Mads Pedersen, og i øvrigt er en del af den eksklusive klub af ryttere, er har vundet de to største forårsklassikere. I 2014 vandt Terpstra Paris-Roubaix. Men vidste du også, at mange husker iljo Keisse for en meget spektakulær etapesejr i Tyrkiet Rundt 2012, hvor belgieren ellers styrtede kort inden målstregen, men hurtigt kom på cyklen igen og altså først over målstregen. Keisse har desuden vundet en etape i Giro d’Italia i 2015.

Var du klar over, at Hans Pirius hele seks gange har kørt det københavnske 6-dagesløb og at Felix Happke blot er 21 år og som junior blandt andet vandt sølv ved EM i scratch. At Jules Hester netop er blevet belgisk mester i Dernypace og at Gustav Johansson lige nu er Sveriges bedste banerytter og i øvrigt kører på det danske Team IBT-Ridley Carl Ras.

Vidste du, at Andreas Stokbro blev nr. fire ved årets landevejs DM, vandt U23 Flandern Rundt og næste år skal køre for Trek-Segafredo. Vidste du at Andreas Kron blev nr. fem ved årets U23 landevejs VM i Yorkshire efter at hollandske Nils Eekhoff, der oprindeligt vandt, blev diskvalificeret, og vidste du at Kron/Stokbro vandt DBCs parløb i Ballerup den 5. december?

Du vidste nok, at Marc Hester har kørt mere end 100 6-dagesløb, og at han har vundet et enkelt. Men vidste du, at Hester har kørt 6-dagesløbet i Gent hele 16 gange! Du vidste nok også, at Oliver Wulff Frederiksen i 2019 var en del af par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb, og at han i april vandt løbsserien 3 Dage i Nord?

Var du klar over at 24-årige Matthias van Beethoven ofte har optrådt i Danmark og også i sidste års 100 km parløb kørte han sammen med Stephen Bradbury. De to havde dog en mindre god dag og endte som nr. 16.

Kan du huske at William Blume/Robin Skivild fik sølv ved DM parløb den 19. december, at Skivild er dansk mester i Dernypace og Blume vandt årets Youth Tour?

Eller kan du huske, at Anders Fynbo og Arne Birkemose sidste år vandt U23 afdelingen af 6-dagesløbet i Berlin, og i øvrigt blev nr. to i det nye 6-dagesløb i Sydafrika. At Benjamin Hertz er U19 verdensmester i scratch og at Ludvig Anton Wacker til dagligt kører for Team Sunweb Development i Holland. Eller vidste du At Marckus Njor/Lukas Gude blev nr. tre i talentløbet ved det københavnske 6-dagesløb 2019?

Du vidste nok, at Rasmus Bøgh Wallin og Tobias Mørch Kongsted begge kører for Riwal Readnynez. Men vidste du, at Kongsted vandt Danmarks Cykle Unions Demin Cup i 2018, og at Wallin fik bronze ved historiens første DM i Dernypace.

Måske vidste du at Jeppe Hanssing til dagligt kører på UCI-teamet BHS Almeborg Bornholm, og at Daniel Stampe kører for Team Integra Advokater – Giant sammen med Tobias Lund Andresen, der i maj vandt A-klassen i Hillerød. Tobias Lund Andresen vandt i øvrigt den 21. november DBC-parløbet sammen med Kasper Andersen, og de to imponerer altid ved DBCs stævner.

Måske har du hørt at Emil Schandorff vandt årets udgave af Danmarks Cykle Unions Uno-X cup, men vidste du at Nicolaj Mengel ofte har optrådt på det danske U19 landevejslandshold?

Var du klar over at de unge ABC-ryttere Carl-Frederik Bévort og Adam Holm Jørgensen startede banesæsonen i B-klassen, men virkelig har imponeret de faste publikum i Ballerup Super Arena i denne sæson. Bevort blev i øvrigt tidligere på sæsonen dansk U19 mester i pointløb i suveræn stil.

Måske vidste du en del af ovenstående. Men nu er du bedre rustet til Beckers Malings 100 km parløb den 28. december i Ballerup Super Arena.

Stævnet lørdag indledes kl. 18:00. Og der er masser af spændende cykelløb inden Beckers Malings 100 km parløb indledes kl. 20:40.

Køb din billet via dette link.