Bane

Verdensmester Viviani skal køre som Par nr. 7 i Ballerup

DBCs Beckers Malings Nytårsstævne, der køres i Ballerup Super Arena den 28. december, indholder traditionen tro også det berygtede 100 km parløb. I år bliver det med en superstjerne og verdensmester i det berømte par nr. 7.

32-årige italienske Elia Viviani kommer nemlig til Ballerup den 28. december for at køre som par nr. 7. Det skal han sammen med Par nr. 7 legenden Michael Mørkøv. De to har tidligere kørt sammen på Quick Step teamet, hvor Mørkøv meget ofte kørte leadout for Viviani og første ham frem til store sejre.
Viviani er helt enkelt blandt verdens bedste baneryttere. Han er aktuel verdensmester i udskilningsløb. I 2016 blev han olympisk mester i omnium, og han vandt bronze i disciplinen ved årets VM. Desuden har han vundet 6-dagesløb i blandt andet Gent og London.

Elia Viviani har i sin karriere blandt andet også vundet etaper i Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a Espana. Han blev landevejseuropamestre i 2019 og har vundet store endagesløb som Hamburg Cyclassic, London-Surrey Classic og Cadel Evans Great Ocean Road Race. Han har i 2021 kørt for franske Cofidis. I 2022 skal han køre for storteamet Ineos Granadiers.

DBC og Beckers Malings Nytårsstævne 2021 bliver altså kørt den 28. december. Billetsalget er åbent, og foregår via dette link. Dagen efter køres GP Odense på Odense Cykelbane, Blandt de ryttere der tidligere er offentliggjort som deltagere er Team DSM-rytterne Casper Pedersen og  Cees Boel samt belgiske Iljo Keisse. I de kommende dage offentliggører DBC yderligere navnene på en række store profiler, der skal deltage i stævnet.