BaneTopartikler

Verdensmester med i DBCs 3-dagesløb

Når Danmarks ældste og største cykelklub, DBC (Dansk Bicycle Club) den 7. til 9. februar afholder det historiske 3-dagesløb i Ballerup Super Arena får tilskuerne mulighed for at opleve en verdensmester.

25-årige Jan-Willem van Schip har haft et fantastisk 2019. Hollænderen opnåede blandt andet en sejr i omnium ved European Games i hviderussiske Minsk, sølv i parløb i Minsk med Yoeri Havik, og vandt sølv i både pointløb og parløb ved EM i Apeldoorn. Men den helt store triumf blev dog hentet hjem ved VM i polske Pruszkow, da hollænderen vandt pointløbet foran spanske Sebatian Mora og irske Mark Downey.
Også tidligere er det blevet til både EM- og VM-medaljer for hollænderen, der er en af verdens mest markant baneryttere, og som nu for første gang skal optræde i Ballerup Super Arena.

Van Schip skal forsvare sin VM-titel i Berlin, hvor VM afvikles fra den 26. februar til 1. marts, og har altså valgt DBCs 3-dagesløb, den 7. til 9. februar som en del af forberedelserne til sit titelforsvar. Verdensmesteren vil i øvrigt få selskab af flere hollandske profiler ved 3-dagesløbet. Navnene på disse offentliggøres i den nærmeste fremtid.

Ved DBCs 3-dagesløb skal køres for herre- og dameelite, et talentløb, for sprintere og et miniløb. Der køres med en samlede klassement over de tre dage. Billetter kan købes via www.billetsalg.dk.

Eventet officielle website er www.dbc3dages.dk.