Bane

Verdensmester skal køre Bilka 6-dagesløbet

En verdensmester vil være i feltet, når Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena skal afvikles den 1. til 6. februar bliver det med en verdensmester i feltet.

Par nr. 4 i Bilka 6-dagesløbet den 1. til 6. februar præsenteres af Milwaukee, og består af polakkerne Adrian Teklińsk og Szymon Krawczyk.

Tekliński imponerede i april den internationale cykelverden, da han sejrede i scratch ved verdensmesterskaberne i Hong Kong. Men fakttisk er Krawczyk også noteret for et verdensmesterskab. I 2016 sejrede polakken i pointløbet ved junior VM i schweiziske Aigle.

I november deltog de to ryttere i UCI omnium i Ballerup, hvor Teklińsk viste sit høje niveau og blev nr. tre kun slået af Niklas Larsen og Julius Johansen.

Bilka 6-dagesløbet skal afvikles den 1. til 6. februar. Billetter sælges via BT Shop. Indtil videre har arrangørerne offentliggjort at par nr. 7 er Michael Mørkøv/Kenny De Ketele, par nr. 1 bliver Moreno De Pauw/Yoeri Havik, par nr. 2 Lindsay De Vylder/Robbe Ghys, par nr. 3 Andreas Graf/Andreas Müller, par nr. 12 Mark Downey/Felix English og par nr. 15 Andreas Kron/Andreas Stokbro.