Bane

Vacinationscenter i Ballerup bliver ikke i Ballerup Super Arena

Der er godt nyt for banesporten i Danmark. Ballerup kommune har offentliggjort, at det vaccinecenter der er planlagt til byen ikke bliver i Ballerup Super Arena, som ellers har været i spil, men i stedet Baltorpvej 18 i Ballerup i en tidligere skole. Det er en bygning, der ligger lige ved Ballerup Station og Ballerup Centeret.

”Jeg har forstået på regionen, at den tidligere skole er langt bedret indrettet til formålet som vaccinationscenter med opdelingen i klasselokaler osv. Den har også fordel med sin centrale placering i forhold til den kollektive trafik. Den er så at sige lige til at gå til, så vaccinationerne kan begynde der allerede inden nytår. Jeg er glad for, at vi på den måde kan støtte op om en samfundsmæssig meget vigtig opgave,” udtaler Ballerups borgmester Jesper Würtzen.

Det nye vaccinationscenter på Baltorpvej 18 gøres nu klar til at åbne, så snart vaccinen er godkendt og kan tages i brug i Danmark. Hermed kommer Ballerup Super Arena ikke i spil til formålet i denne omgang.

Dermed kan banecyklingen heldigvis benytte Ballerup Super Arena.