Internationalt landevej

U19 DM omnium 2024 vundet af Fialla og Louw Larsen

Søndag blev der kørt U19 DM omnium i Ballerup Super Arena. Hos herrerne blev det til sejr til Anton Louw Larsen. Hos kvinderne var Ida Fialla helt i særklasse.

Syv ryttere deltog hos U19 kvinderne, mens der måtte kvalifikation til reducere feltet til de tilladte 23 ryttere hos U19 herrerne.

Scratch hus herrerne blev vundet Anton Louw Larsen. Temporace af Rasmus Hansen. Anton Louw Larsen vandt også udskilning tæt foran teamkammerat Peter Bheki. I pointløbet vandt elleve ryttere en omgang i første halvdel af det 80 omgange lange løb. Heriblandt dog ingen af de førende ryttere.

Marius Hobolt lancerede med 33 omgange igen et angreb og en række af de bedste ryttere blev siden samlet i en gruppe foran feltet. Ni ryttere kom rundt og erobrede de 20 point, men for får en vunden omgang. Kort efter styrtede flere ryttere, heriblandt Anton Louw Larsen, og løbet måtte neutraliseres i en kort periode. Anton Louw Larsen sikrede sig siden guldet.

Lillebror Oscar Louw Larsen kørte sig til sølvet, men bronzen gik til Marius Hobolth.

Hos kvinderne vandt Ida Fialla både scratch, temporace og udskilning og var også suveræn til det afsluttende pointløb. Det blev til sølv til

Fialla samlede 160 i alt point.  Mathilde Cramer fik sølv med 131 point og Emma Bertramsen bronze med 126 point.