Giro d'Italia

Trofeo Senza Fine venter på næste vinder

Det evige trofæ, Trofeo Senza Fine, er nu sat frem i Verona, og er klar til at vinderen af Giro d’Italia nr. 102 kan løfte det den 2. juni. Italiens største cykelløb indledes den 11. maj i Bologna og afsluttes den 2. juni i Verona.

Arrangørerne, RCS Sport, har i en pressemeddelelse peget på en række favoritter til at vinde Giro d’Italia 2019. Disse er 34-årige italienske Vincenzo Nibali (Bahrain – Merida), der vandt Giro’en i både 2013 og 2016, og også har vundet Vuelta a Espana og Tour de France, 28-årige hollandske Tom Dumoulin (Team Sunweb), der vandt 100 års jubilæumsudgaven af Giro’en i 2017, den formstærke 29-årige slovenske Primoz Roglic (Team Jumbo – Visma), 26-årige britiske Simon Yates (Mitchelton-Scott), der sidste år kørte 13 dage i den Rosa førertrøje samt colombianserne Miguel Angel Lopez (Astana Pro Team) og Egan Bernal (Team INEOS)

Desuden nævnes den dobbelte vinder af ungdomskonkurrencen, Bob Jungels (Deceuninck – Quick Step), Nr. tre fra 2015 Mikel Landa (Movistar Team), samt polske Rafał Majka (Bora – Hansgrohe), der tidligere er blevet nr. fem i løbet, blandt favoritterne.

Den indledende etape i Giro’en 2019 er en enkeltstart over 8,2 km. Vil du vide alt om Giro d’italia er det bare at købe bogen LA CORSA ROSA – HISTORIER FRA ET CYKELLØB.