Bane

Trofast Par nr. 7-sponsor klar til DBCs 3-dagesløb

Den 7. til 9. februar afholder Danmarks ældste og største cykelklub, DBC, den første udgave af et nyt 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Der skal køres efter konceptet fra 6-dagesløb med et samlede klassement over de tre dage.

Naturligvis vil der være et Par nr. 7 i feltet. Og man fristes til at sige, at naturligvis er det med med virksomheden Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s som sponsor for det ikoniske par.

Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s har ti gange været sponsor for Par nr. 7 i forbindelse med det københavnske 6-dagesløb, og elleve gange i alt været en del af 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Nu skal virksomheden også være en del af det nye løbskoncept.

“Vi vil rigtig gerne støtte talentudvikling i dansk banecykling og det gode initiativ som DBC har taget med det her 3-dagesløb. Jeg glæder mig til tre dage med flot cykelløb og god stemning i Ballerup Super Arena”, forklarer Kim Hansen, direktør i Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring a/s.

DBCs 3-dagesløb skal afvikles den 7. til 9. februar i Ballerup Super Arena. Læs mere på www.dbc3dages.dk. Michael Mørkøv bliver den ene del af Par  nr. 7. Den anden rytter i parret offentliggøres snarest. 

Billetter til løbet kan købes via www.Billetsalg.dk.