Internationalt landevej

Trine Schmidt blog: Sådan er cykelløb bare

I dag var en blandet oplevelse!

Det gode var, at jeg følte mig godt kørende – meget bedre end for to uger siden. Jeg var fremme og slås og benene fulgte mine ønsker! Det var rigtig fedt at mærke kroppen på den måde!

Screenshot 2017-03-11 at 17.43.05

Det trælse var, at jeg punkterede på den allerførste af de fem brostens strækninger – og da jeg jagtede tilbage punkterede jeg igen. Så var det ligesom slut
Til gengæld var det en fryd at se Amalie vinde hendes første worldcup i regnbuetrøjen – mere af det tak! Se sidste del af løbet her

Det har været nogle gode dage for dansk kvindecykling med en verdensmester der vinder her i Drenthe og to Rising stars i Spanien, Vilmann og Ludwig, som vinder samlet i etapeløbet Setmana Ciclista Valenciana og bliver 3’er i det samlede klassement. Jeg siger bare, at der snakkes i de internationale kroge for tiden. Danmark er på vej fremad som aldrig før! Well done chicks!

Screenshot 2017-03-11 at 17.54.05

Nu går jeg til massage. Jeg er både glad og irriteret på samme tid! Men sådan er cykelløb bare og det er en del af spillet! Det vigtigste er, at jeg havde det enormt fedt derude i dag, så længe det varede!

I morgen er en ny dag!

Ciao
/Trine