Internationalt landevejTopartiklerTour de France 2022

Tour de France Managerspil 2022: Præmiepulje på 185.973 Kr.!

Tour de France indledes fredag den 1. jul med en enkeltstart i København. I de tre følgende uger vil rytterne blive præsenteret for massespurter, brosten, udbrudsetaper og bjergetaper med mange muligheder for de angrebsivrige ryttere.

Det er muligt at klassementet først vil blive afgjort på den sidste lørdag. Her venter nemlig den anden enkeltstart. Med en distance på 40 km kan der stadig vindes minutter på den dag. Den forsvarende vinder Tadej Pogacar er selvfølgelig den store favorit, men vil blive udfordret af blandt andre landsmand Primož Roglič samt Jonas Vingegaard, Daniel Martínez, Aleksandr Vlasov, Enric Mas og et stærkt Bahrain Victorious team. Blandt andre store profiler på startlisten kan nævnes Mathieu van der Poel, Wout van Aert og Julian Alaphilippe.

Klik her for at gå direkte til Fantasy Tour de France (15+5) 2022. Garanteret præmiepulje på 185.973. i præmier.  Førstepræmien er 18.597.kr.

Klik her for at gå direkte til Fantasy Tour de France (Budget) 2022. Garanteret præmiepulje på 148.774 kr. i præmier.  Førstepræmien er 22.316 kr.!

Hvorfor spille Fantasy Tour de France?

Dit engagement i cykelsporten vil stige. Det er ikke kun en rytter, men 20 ryttere der skal præstere for dig.

For kun 74,45 kr vil du få mange timers ekstra underholdning før starten på løbet og endnu flere timers underholdning gennem hele cykelsæsonen

Hvis du slår de andre spillere (der er 376 præmier i det samlede klassement), kan du vinde gode pengepræmier (Førstepræmien er min. 18.612 kr)

Klik her for gå direkte til registering.