BogomtaleTopartikler

Tirsdag udkommer cykelbog med dopinghistorier

Tirsdag den 21. maj udkommer cykelbogen 50 Utrolige Historier fra Cykelsporten.

Har du ofte undret dig over de forklaringer cykelryttere er kommet med, når de er blevet fanget i dopingfælden? Har du grinet over undskyldninger som en hemmelig tvilling, at have drukket for meget whisky, at ville gøre konen gravid, at det må komme fra tandlægen eller bøffen var forurenet? Hvis svaret er ja, så er denne bog noget for dig.

Forfatter Kenneth Møller Kristensen har udvalgt og skrevet 50 historier med relation til doping i cykelsporten. Forfatteren har tilstræbt at balancere en humoristisk vinkel med at give et historisk indblik i dopingproblemerne i cykelsporten. Det er underholdende læsning, men også meget lærerigt.

Du kommer med helt fra de første Tour de France, til indførelse af dopingtest, over de famøse 1990’ere og helt op til nutiden. Det er sjovt men også et godt perspektiv på at doping altid har været en del af cykelsporten.

Og hvis du var i tvivl, så er der tale om en klar antidopingbog. For den udstiller, hvor åndsvagt at mange cykelryttere har opført sig, og at det ikke kan betale sig at snyde.

Bogen kan købes via Sportsbog.dk på dette link.