BaneTopartikler

Tidligere olympisk mester vil kæmpe for de unge banetalenter

Olympisk mester i pointløb fra 1988 i Seoul, Dan Frost, har et hjerte, der brænder for dansk banesport. Frost, der også er verdensmester i pointløb fra 1986 er formand for Danmarks Cykle Unions baneudvalg, og er nu også gået ind i bestyrelsen i DBC, Dansk Bicycle Club, der blandt andet står for vinterens mange banestævner i Ballerup Super Arena.

“Jeg vil rigtig gerne kæmpe for de unge talenter, der henter medaljer i hopetal til Danmark. Jeg vil sikre, at de fortsat har de bedste forhold at træne under, og så vil jeg medvirke til at DBC stadig kan lave stævner af høj international kvalitet, der trækker publikum og ryttere til”, forklarede Dan Frost i i forbindelse med at han mandag blev valgt til DBCs bestyrelse, og bemærkede også, at han naturligvis vil kæmpe for at sikre økonomien i klubben er sund.

Dan Frost har siden den aktive karriere sluttede blandt andet været sportsdirektør på Team CSC og Team Sky. Han har desuden egen virksomhed, der arrangerer cykelrejser og er desuden tilknyttet Tour de France arrangørerne ASO som chauffør ved store cykelevents.

Dan Frost blev valgt til DBCs bestyrelse sammen med Jørgen Hertz. I bestyrelsen sidder desuden Michael Sandstød (formand), Tonny Møller Jensen (næstformand), Jimmi Madsen, Kenneth Røpke, Inge Lise Lieberoth og Hanne Malmberg, mens Jørgen Sørensen er rytter repræsentant.

DBC afholder den 12. oktober åbningsstævne. Den 23. november og 29. december afholdes store UCI-stævner.