Dansk Landevej

Tidligere baneverdensmester forlænger med BHS – PL Beton Bornholm

Benjamin Hertz, som i 2019 blev U19 verdensmester i scratch har forlænget sin kontrakt med BHS – PL Beton Bornholm. Benjamin Hertz kørte sin første sæson som senior i 2020 hos det bornholmske cykelhold, og det blev en noget blandet oplevelse.

“Efter en rigtig flot indledning på seniorkarrieren, hvor Benjamin tog virkelig store skridt i sin fysiske udvikling, og blev nr 2 til sit første senior DM i scratch, så blev resten af sæsonen desværre ødelagt af en påkørsel blot en ugen før sæsonen genstartede. Vi nåede dog at blive meget overbeviste om Benjamins talent, og var aldrig i tvivl, om at han har den indstilling, der skal til, for at nå meget langt som cykelrytter”, forklarer sportschef på Bornholm-teamet Jesper Andreasen.

Benjamin Hertz ser også tilbage på en kedelig første seniorsæson, men er samtidig forventningsfuld frem mod 2021. “Efter en 2020 sæson, hvor jeg var ude med en brækket knæskal, er jeg nu mere motiveret end nogensinde for at komme tilbage. Jeg synes, at der er en rigtig god stemning på holdet – både blandt ryttere og staff. Jeg ser meget frem til at komme op og køre i A-klassen, hvor jeg håber jeg kan udvikle mig meget som cykelrytter. Jeg er ikke i tvivl om at holdet er det bedste sted for dette og jeg ser meget frem til at fortsætte på holdet til næste sæson”.

Dermed har BHS – PL Beton Bornholm sat navne på de 13 ryttere, som udgør et meget stærkt og talentfuldt 2021-cykelhold. Mads Rahbek, Martin Toft, Mathias Bregnhøj, Emil Toudal, Joshua Gudnitz, Benjamin Hertz, Frederik Irgens og Marcus Sander har alle forlænget kontrakten, mens Adam Holm, Emil Schandorff, Stian Rosenlund, Nikolaj Mengel og Nils Lau Broge er nye på holdet.