Bane

Talentfulde hollændere med i DBCs 3-dagesløb

Det vrimler med talent og ryttere på højt niveau i feltet til DBCs 3-dagesløb, der skal køres den 10. til 12. november.

Par nr. 7 er de super stærke danskere Mathias Malmberg og Casper Pedersen, par nr. 9 bliver danske Julius Johansen og hollandske Jan Van Schip. Desuden deltager verdensklasse par som hollænderne Yoeri Harvik/Niki Terpstra, belgierne Iljo Keisse/Jasper De Buyst, de danske landsholdsryttere Rasmus Lund/Tobias Aagaard samt endnu et belgiske par i VM-bronzevinderne Fabio Van den Bossche/Lindsay De Vylder. På startlisten er også hollænderne Vincent Hoppezak og Phillip Heijnen, der måske ikke er kendt af så mange, men som har imponerende resultater på deres resultatliste.

De to super talentfulde hollandske ryttere deltog ved sidste års 3-dagesløb i Ballerup, og endte på en meget hæderlig sjetteplads. Som juniorrytterne vandt både Hoppezak og Heijnen et hav af medaljer ved de hollandske mesterskaber. Siden begyndte de at dominere U23-løbene ved det europæiske 6-dagesløb med podiepladser i både London, Rotterdam og Berlin.

Phillip Heijnen er i år blevet U23 europamester i parløb, og vandt bronze i omnium. Sidste år blev det til bronze ved U23 EM i parløb for Heijnen og Hoppezak sammen. Hoppezak er i år blevet hollandsk mester i omnium, og vandt sølv ved sidste års U23 EM i scratch, og i øvrigt bronze ved elite VM i pointløb.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.