Nyheder

Tag børnene med ud i det blå

Dette er sponsoreret indhold

Når vejret er godt, er det bare med at hive børnene med udenfor. Dette er særligt en god ide, hvis de ofte sidder foran en skærm, når de sidder indenfor. Børn har brug for anden stimulans, end den de får fra en skærm, og den kan de få udenfor. Derfor er det bare med at trække i tøj, der passer til vejret udenfor og så tage børnene med under armen. Her i det følgende kan du finde gode ideer til, hvad du kan lave med dine børn ude i det blå.

På med cykelhjelmen
Hvis du tænker, at I skal lave noget sammen, som også sørger for, at I får rørt jer lidt, kan du tage børnene med på cykeltur. Det er muligt at gøre, uanset hvor gammelt dit barn er, eftersom du til de helt små kan får et barnesæde til cyklen, eller du kan investere i en ladcykel. Sådan en synes de lidt større børn også, er sjov. Den bedste elladcykel til dig finder du ved gøre dine krav og behov klar for dig selv, så du ved, hvad du leder efter, når du kigger på markedet.

En cykeltur kan være nok i sig selv, men du kan også pakke mad og drikke i en kurv og så holde picnic et dejligt sted, eller I kan bruge cyklen som transportmiddel fra A til B, hvis I skal besøge nogle eller et sted hen.

Tag en tur i parken
Nogle gange er det godt med luftforandring. Børn synes ikke altid, at haven er lige sjov, og trænger derfor til at opleve nogle nye steder, som de kan få lov til at lege og udforske. Tag derfor børnene med på tur. Du kan blandt andet tage i zoologisk have eller lignende, hvis du ikke har noget imod at betale for underholdning, men der findes også mange gratis muligheder. Det gælder blandt andet sådan noget som at tage en tur i skoven, til stranden, til en ny børnevenlig by og andre lignende steder. Find eventuelt nogle bud på steder, som I kan tage hen, og lad så børnene bestemme, hvad den endelige destination bliver. Børn har godt af at bestemme lidt selv og tage beslutninger sammen med en voksen, så du kan udvikle deres selvstændighed. Desuden synes de ofte, at turen bliver lidt sjovere, hvis det er dem, der får lov at bestemme.